Handla enkelt med delbetalning,
faktura eller kortbetalning
Allt du handlar i webshoppen
eller i butiken får du bonus på.
Nordens största hobbybutik.
Över 120000 st artiklar i lager
Standard frakt 29 kr
inom Sverige med DHL.
0
0
lagerxHNJ I MODELL, LEG-Video

Artikelnr DVD LEG12

HNJ I MODELL

149 kr

Vårt ord. pris 160 kr.

Frakt
Standard frakt  (29 kr inom Sverige)

En videofilm om Leif Palms modelljärnväg i skala H0 med Vaggeryd och delar av HNJ som förebild. Den normalspåriga linjen mellan Vaggeryd och Jönköpings Hamn öppnades för trafik den 12 november 1894. Linjen är 35 km lång och går genom ett omväxlande landskap med många sevärdheter t ex Taberg. Linjen byggdes av Halmstad-Nässjö Järnvägar och förstatligades den 1 juli 1945. Persontrafiken sker nu i Länstrafikens regi.
Modelljärnvägen har linjen mellan Vaggeryd och Jönköpings Hamn som förebild. Fyra stationer visas på modelljärnvägen: Vaggeryd, Bratteborg, Taberg och Jönköpings Hamn. I Vaggeryd finns också Munksjö Sulfatfabrik byggd efter ombyggnaden 1938. På modelljärnvägen finns också en smalspårsbana. Den har Jönköping-Gripenbergs Järnväg som förebild.
Videofilmen visar tåg och miljöer i olika tidsepokrar från anläggningståg till SJ:s sista ånglok och första diesellok. Följ med på en rea i modelljärnvägens fantastiska värld! Speltid: 38 min, ljud: dubbade tåg- och miljöljud, kommentarer av Leif Palm.

Svenskt tal.


Andra har köpt